Een consult is maatwerk

Geen mens is hetzelfde en daarom zal ook geen consult hetzelfde zijn. Wellicht heb je al wat ervaring, of wil je juist alles vanaf het begin weten. Omdat we vooraf niet weten hoelang we bezig zijn, werk ik met een uurtarief

 

Locatie

Een consult kan op elke locatie plaats vinden. Belangrijk is dat de ondergrond schoon is en dat we de ruimte hebben. 
Het is fijn als er oppas aanwezig is als je kindje wakker is, zodat je je aandacht echt bij het consult kunt hebben. Het is niet de bedoeling dat die persoon het consult meedoet, tenzij je kiest voor een duo-consult, natuurlijk. Ik werk niet in ruimtes waar gerookt wordt. 

Tijd

De tijd bepalen we in overleg. Het heeft mijn voorkeur om in de avonduren af te spreken.

 

Tarieven

Informatieconsult / probeerconsult

Zie jij door de bomen het bos niet meer en wil je al die doeken en dragers nou wel eens in het echt zien? Dan plannen we een probeerconsult. Ik vertel je alles wat je weten wilt over de aanwezige dragers en doeken en je hebt de mogelijkheid om ze te proberen met de draagpop. Daarnaast vertel ik je waar je op moet letten als je een drager aan wilt schaffen. Ook ideaal als je je alvast wilt oriënteren tijdens de zwangerschap. 
Geef het bij je aanmelding even aan als je een speciale doek of drager wilt zien, dan probeer ik die in huis te halen als ik hem nog niet heb. 
Duur: ca. 1 uur

Kosten: €35,- per uur

Boek nu!

 

Basisconsult
Tijdens een basisconsult werken we aan één knooptechniek. Vooraf bespreken we wat je wilt leren en welke draagdoek of drager je daarvoor wilt gebruiken. We beginnen met een draagpop en nemen de knoop stap voor stap samen door. Zo zorgen we ervoor dat jij je zeker genoeg voelt om met je kindje te gaan knopen.
Na het consult mag je me altijd benaderen als je nog vragen hebt, ik help je dan weer op weg. 
Duur: ca. 1,5 uur
Kosten: €35,- per uur 
Boek nu!

 

Duoconsult

Kom je samen met je partner, zus, vriendin, moeder of gastouder? Dan oefenen jullie gezellig samen. Twee paar ogen zien en onthouden meer en je kunt elkaar dan nog eens helpen mocht dat nodig zijn. De inhoud van het consult is hetzelfde als bij het basisconsult.
Duur: 2 - 2,5 uur
Kosten: €50,- per persoon

Boek nu!

Tweelingconsult 

Hoera, het zijn er twee! Hoe handig is het dan als je toch af en toe je handen vrij kunt hebben, met je twee kleintjes op hun favoriete plekje: jou! Samen gaan we kijken waar jullie behoeften liggen. Afhankelijk van de leeftijd van de kindjes, zijn er verschillende draagmogelijkheden. Zo kun je ze beiden aan de voorkant dragen, maar ook één voor en één achter, met een doek, een drager, ringslings of een combinatie. Tijdens dit consult gaan we aan de slag met de methode die bij jullie past. 
Duur: 2 - 2,5 uur
Kosten: €70,- 

Boek nu!

 

Bijspijkerconsult
Heb je al ervaring met dragen en wil je de puntjes op de 'i' zetten, dan heb je waarschijnlijk voldoende aan een bijspijkerconsult. We leren geen nieuwe knoop aan, maar perfectioneren de knoop waar jij aan wilt werken. 
Duur: 45 minuten - 1 uur
Kosten: €35,- per uur

Boek nu!

 

Kilometervergoeding

De eerste 15 km zijn voor mijn rekening. Daarna reken ik € 0,19 per kilometer.

Cadeau
Ben je op zoek naar een kraamcadeau of een cadeau voor de babyborrel? Geef een draagconsult cadeau! 
Je vindt de cadeaubonnen in de webshop.

 

Combinatiekorting

Besluit je binnen een maand na het consult een doek of drager aan te schaffen, dan ontvang je €10,- korting.