Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Tessa (zaterdag, 18 juli 2015 13:41)

  Dankzij de passie van Sanne voor het dragen, ben ik zelf ook enthousiast geraakt over het dragen. Bedankt Sanne voor het meedenken en je goede adviezen, hierdoor heb ik mijn perfecte doek gevonden. Wat is het heerlijk om mijn meisje zo dichtbij te hebben!! En ook nog eens een snelle levering. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis!

 • #2

  ludovic (donderdag, 20 augustus 2015 19:49)

  Met veel plezier las ik met leuke, interessant en leerzaam verhaal. Met de foto's erbij supermooi. Leuk om te weten hoe jij eigen zaakje bezig bent en met mensen omgaat.
  Familie kiekjes heel apart en heel vrolijk van worden.
  Ga zo door en succes ermee!
  Ludovic

 • #3

  Anieke (dinsdag, 08 september 2015 14:36)

  Super snel geleverd! Met wat lekkers! :D
  En goed geholpen ook met allerlei vragen..
  De ruckeli draagzak bevalt echt super goed!

 • #4

  Anouk Essing, mama van Lola (maandag, 20 juni 2016 12:18)

  Mijn tweede kindje begon op dag 2 met huilen en hield niet op. Ze had en heeft (is inmiddels 4 weken oud) veel last van darmkrampjes en reflux. We proberen vanalles maar DE gouden vondst is de draagdoek!! Ze is op deze manier getroost, lekker warm (tegen haar buikje) en in een voor haar prettige houding (rechtop). Ze huilt zoveel minder nu. Het is erg fijn om zo iets voor haar te doen. Ook voor mij is dit zoveel fijner dan om de hele dag op en neer naar boven te lopen naar een huilend overstuur kind, zeker met een peuter erbij van 2. Ik leer haar beter kennen, ik ben zelf ook zo veel minder gestrest. Ik draag haar zelfs nu zo'n 15 uur per dag, dit terwijl ik mijn oudste dochtertje nooit droeg. Het is zoveel fijner voor haar en voor mama om zo te knuffelen en de dag door te kunnen komen. Het knopen zag ik tegenop en moet je ook echt even goed uitgelegd krijgen en zien. Het consult van Sanne is echt prettig om meteen daarna zelf te kunnen gaan knopen. Na een paar keer al doe je het zelf met gemak. Ik kan het dragen echt iedereen met een onrustig kindje aanraden!

 • #5

  Puck (zondag, 26 maart 2017 09:31)

  Mijn zoontje is nu 10 weken oud. Vanaf de eerste week gedragen met een rekbare doek. Daardoor fan geworden van dragen. Tijd voor een geweven doek (vond ik zelf haha). Op internet kwam ik uit bij Sanne. Ze komt aan huis, een mega pluspunt! Ik wilde het knopen graag leren van een consulent, zodat ik zeker weet dat ik mijn zoontje op een ergonomische en veilige manier kan dragen. Sanne is een lief en open persoon en weet onwijs veel van dragen! Ze had verschillen doeken bij zich en poppen om mee te oefenen. Na het consult besloten om een draagdoek van 'Pure Baby Love' aan te schaffen. We zijn er al mee op stap geweest. Wat een feest! Sanne dankjewel voor het gezellige, leuke en heel leerzame consult! En tot over een paar maanden als ik je ga vragen voor het leren rug knopen. Tot die tijd gaan wij lekker genieten van de gezelligheid op de buik! Super bedankt!