Draagworkshops, gezellig en leerzaam!

Vind jij het gezelliger om in een groep te leren? Geef jezelf en je vriendinnen dan nu op voor een draagworkshop! Samen met de pufclub of de dames van de zwangerschapsyoga, je partner, de gastouder, zussen of opa en oma gaan we aan de slag. Liever een workshop bij jullie op locatie? Stuur even een mailtje, dan bespreken we de mogelijkheden.  

Kwaliteit en veiligheid staan bij Hart voor dragen hoog in het vaandel. Daarom werken we in kleine groepen en is er persoonlijke aandacht waar nodig. 
Heb je na afloop van een workshop nog vragen of onzekerheden, dan ben je uiteraard altijd welkom op de inloopochtend. Ook bellen, mailen of een WhatsApp berichtje met foto mag altijd, dan help ik je weer op weg. 

Workshop buikdragen met de geweven draagdoek

Vanaf de geboorte mag je je kindje dragen in de geweven draagdoek. In groepsverband gaan we aan de slag met een stukje achtergrondinformatie en geschiedenis en daarna uiteraard met het oefenen van de Front Wrap Cross Carry. Na deze workshop heb je de kennis om je kindje veilig op je buik te dragen en weet je waar je op moet letten als het gaat om ergonomisch dragen. 

 

Duur: 2,5 - 3 uur
Locatie: Mantingestraat 38 in Tilburg

Deelnemers: maximaal 4

Kosten: €35,- p.p. 

 

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers. Verzamel jij een groep van 4 deelnemers? Dan ontvang jij een cadeaubon van Hart voor dragen ter waarde van €25,-.

 

Workshop heupdragen met een lange doek

Heb jij een lange draagdoek in huis en wil je wel eens iets anders dan de Front Wrap Cross Carry? Vanaf je heup heeft je kindje perfect zicht op alles wat jij doet en wat er om hem heen gebeurt. 
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de Huftschlinge, een knooptechniek waarbij je je kindje met de lange doek op je heup kunt dragen.

 

Duur: ca. 3 uur
Locatie: Mantingestraat 38 in Tilburg

Deelnemers: maximaal 4 (met kindjes) of 6 (zonder kindjes)

Kosten: €35,- p.p.

 

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers. Verzamel jij een groep van minimaal 4 deelnemers? Dan ontvang jij een cadeaubon van Hart voor dragen ter waarde van €25,-.

 

Workshop rugdragen met de Ruck

Als je kindje wat groter wordt, is het niet altijd praktisch om hem op je buik te dragen en gaat de voorkeur uit naar dragen op de rug. Met de Rucksack Carry oftewel, de Ruck, mag je je kindje al snel op de rug dragen. In tegenstelling tot andere rugknopen, mag de Ruck al vóórdat je kindje zelfstandig kan gaan zitten. Je leert tijdens deze workshop hoe je je kindje veilig op je rug kunt brengen en er weer af kunt halen, zodat je het vertrouwen hebt dit zelf te doen. 

 

Duur: ca. 3 uur

Locatie: Mantingestraat 38 in Tilburg

Deelnemers: maximaal 4 (met of zonder kindjes)

Kosten: €40,- p.p.

 

De workshop gaat door vanaf 3 deelnemers. Verzamel jij een groep van 4 deelnemers? Dan ontvang jij een cadeaubon van Hart voor dragen ter waarde van €25,-.

 

Combinatiekorting

Wanneer je binnen een maand na een workshop besluit een doek of drager aan te schaffen, ontvang je €10,- korting op je aankoop. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties.
De cadeaubon bij organisatie van een workshop, vervangt deze korting voor de organisator.